Onze gastenverblijven

Alles wat u nodig heeft voor een heerlijk verblijf

Sfeervol en compleet ingericht

Elk gastenverblijf is ingericht op volledige zelf-service. Bovendien is ieder verblijf ook toegankelijk voor wie minder mobiel is: alle voorzieningen zijn gelijkvloers. Op verzoek kunnen we het gastenverblijf voorzien van kindermeubilair. Zo wordt verblijven in De Molenkolk voor iedereen een feest.

Drie 2-persoonsverblijven en één familiekamer

Onze vier gastenverblijven zijn in principe ingericht op twee personen. In de familiekamer zijn op de vide twee extra bedden, zodat u er met vier personen kunt logeren. Uiteraard is ook het keukentje voorzien van eetgerei en kookgerei voor vier personen.

Inrichting bovenverdieping tweepersoons-gastenverblijven

De andere gastenverblijven zijn ingericht voor twee personen. Op de vide een comfortabel zitgedeelte met de mogelijkheid voor een slaapplaats (bedbank). U kunt er dus voor kiezen, om apart te slapen: een persoon boven, de andere persoon beneden.

Inrichting van de gastenverblijven

Elk gastenverblijf heeft een zit-/eetkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer (met douche, toilet en wastafel) op de begane grond.

In de slaapkamers staan goede bedden met uitstekende matrassen, kussens en dekbedden. U kunt bij reservering aangeven wat uw voorkeur heeft: een tweepersoonsbed of liever twee 1-persoonsbedden.

In ieder gastenverblijf staat een tafel met gemakkelijke stoelen, koelkast, een 2-pits gasplaat, magnetron en koffiezetapparaat. Er is ruim voldoende servies, glaswerk en kookgerei aanwezig. U kunt dus, als u dat wilt, al uw maaltijden zelf bereiden.

Er is centrale verwarming, een televisie en bij elk gastenverblijf is een terras met tuinmeubilair.

Goede, natuurrijke ligging

De ligging van de gastenverblijven is uniek, u heeft niet alleen buiten maar ook binnen een mooi uitzicht op de tuin met fruitbomen en hagen en op de wei met onze pony’s. Ieder seizoen is anders, ieder seizoen is mooi.

Services

Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van het draadloos internet. In uw gastenverblijf ligt een divers aanbod aan toeristische informatie. We bieden ook een ruime selectie aan boeken en tijdschriften, zodat u altijd iets te lezen heeft. U kunt, op verzoek en tegen een vergoeding, gebruik maken van onze wasmachine.

Goede kwaliteit en persoonlijke aandacht

Al sinds onze start in 1994 bieden wij onze gasten goede kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij zijn al vele jaren aangesloten bij een aantal brancheorganisaties. Deze organisaties selecteren en beoordelen de accommodaties op kwaliteit, karakter, gastvrijheid en sfeer.

Ontbijt inbegrepen of volledige zelfservice.
Net wat u prettig vindt.

Ontbijt

Wij bieden u logies en ontbijt. Het gevarieerde ontbijt met o.a. producten van ons erf en uit de streek, wordt in een mand bij uw gastenverblijf gebracht. Op verzoek verzorgen wij een glutenvrij ontbijt. Ook met andere diëten kunnen wij, desgewenst, rekening houden.

Zelfservice

U kunt natuurlijk ook kiezen voor ‘zelfservice’ . U neemt dan uw eigen linnengoed mee en u verzorgt zelf het ontbijt. De keuken is erop ingericht. Als u ervoor kiest om uw maaltijden zelf te verzorgen: in Steenderen is een warme bakker en een supermarkt, waar u voor de dagelijkse boodschappen terecht kunt.

Ons tuinhuis

Als u met meer dan drie personen bij ons verblijft, kunt u voor uw gezamenlijke activiteiten (eten, vergaderen, workshops) gebruik maken van ons houten tuinhuis. Het huurtarief is afhankelijk van de verblijfsduur en het aantal personen dat er gebruik van maakt.

Het tuinhuis is geschikt voor maximaal tien personen. Het is voorzien van een houtkachel, een grote eettafel en stoelen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op zodat we u over mogelijkheden en prijzen kunnen informeren.

Bed & Breakfast De Molenkolk

is het hele jaar geopend.

Wij verwelkomen u graag!

Boeken

Komt u genieten van de rust en de wonderschone natuur? Wij verwelkomen u graag het hele jaar door.

Contact

Heeft u speciale wensen? Kunnen wij u helpen met tips of informatie over de omgeving? Laat het ons weten. Wij staan voor u klaar!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van onze Bed & Breakfast? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.