Over ons

Ik ben Petra Verhagen en samen met mijn echtgenoot,Willem Eckhardt, betrok ik in 1993 woonboerderij ‘De Hemel’ met bijgebouwen om onze langgekoesterde wens te vervullen: een eigen Bed & Breakfast beginnen.

In onze zoektocht naar de perfecte locatie kwamen we hier uit: een schitterende omgeving die ieder seizoen mooi en anders is, gecombineerd met een karakteristiek gebouw en een gastvrije, boeiende streek.

In het voorjaar van 1994 openden wij onze deuren.

Over De Molenkolk

Authentieke, natuurlijke omgeving

Wij houden op ons erf de natuurlijke omgeving zo veel mogelijk in haar oorspronkelijke staat. U vindt rondom uw gastenverblijf dan ook wilde bloemen, knotwilgen, talrijke hoogstam fruitbomen, hagen, houtwallen en een grote verscheidenheid aan noten-, linde- en kastanjebomen. Een dorado voor vele soorten vogels.

Kunst en natuur in harmonie

In de tuin staan beelden van watervogels en kikkers, onder andere gemaakt door Afrikaanse kunstenaars.  Natuur en kunst gaan harmonieus samen.

Wat kunt u bij ons doen?

Onze pony’s lopen in de paardenwei. U mag meehelpen met het borstelen van de pony’s. Ons erf ligt aan het water. Het is er veilig verblijven voor (kleine) kinderen want er is een goede afrastering.  U kunt een mooie wandeling maken langs de waterkant of op een van de zeven steigers een hengeltje uitgooien. Vanuit uw gastenverblijf kunt u genieten van het uitzicht op het water.

Duurzaamheid

Wij zetten ons bewust en graag in voor een schoon milieu. Dat doen wij onder andere door zo min mogelijk plastic te gebruiken, gebruik te maken van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, ons afval goed te scheiden en spaarzaam om te gaan met energie. Wij vragen onze gasten om hun steentje bij te dragen.