Vanuit het gastenverblijf kijkt u op Bronkhorst en in de verte op de heuvels van de Veluwe. Bronkhorst staat bekend als kleinste stadje van Nederland. Het is geheel onder Monumentenzorg gerestaureerd. De huizen dateren uit de 16e en 17e eeuw. De sfeervolle Hanzesteden Zutphen, Doesburg en Deventer liggen in de nabije omgeving. U kunt er tal van monumenten bezichtigen, stadwandelingen maken, musea bezoeken en uiteraard de (week) markten en gezellige antiek- en curiosawinkeltjes aandoen.

De Achterhoek staat bekend om haar gastvrijheid, tradities en folklore.
De jaarlijkse evenementen als kermissen, Charles Dickens-festival, boekenmarkten, Zwarte Cross, høken en paasvuren e.d. zijn belevenissen die u een keer mee moet maken.

Voor de fijnproevers zorgen de vele goede restaurants in diverse prijsklassen in de omgeving elke keer weer voor culinaire verrassingen.
In herfst en winter kunt u er ‘wild eten’ in een authentieke ambiance. Ook in lente en zomer kunt u genieten van verse streekproducten. Proeft u ook eens Bronckhorster bier in de bierbrouwerij in Rha, ca. 3 km van ons vandaan.